Ronaldo hatalmasat ment az Al-Hilal elleni rangadón, előbb pankrátorként földhöz vágta az ellenfelét, majd a farkát mutogatta a nézőknek. Lehet, hogy feljelentik.

A portugál klasszis eléggé frusztrált volt a meccsen, egyrészt kikaptak, másrészt az ellenfél drukkerei megint Messi nevét skandálták. A pályán ez a zaklatottság úgy jött ki, hogy nyakon ragadta és földre vitte az egyik ellenfelét.

Ronaldo nyakon ragadta, majd földhöz vágta az ellenfelét

Megúszta egy sárga lappal, a csapata viszont kikapott.

Aztán a meccs végén pedig jelezte a messizőknek, hogy bekaphatják, mégpedig elég egyértelműen:

a farkát markolászva mosolygott a nézők felé.

A baj az, hogy Ronaldo azzal nem számolt, hogy ez arrafelé bűncselekménynek számít, amit egy ügyvéd meg is írt a Twitteren.

Az AS azt írta, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetének Jogi Bizottságában dolgozó ügyvéd, Nuf bin Ahmed petíciót nyújt be Szaúd-Arábia illetékes minisztériumához Cristiano Ronaldo letartóztatása és kitoloncolása érdekében.

„Nem követem a sportot. Még ha a közönség provokálta is Ronaldót, ő nem tudta, hogyan reagáljon. Cristiano viselkedése bűncselekmény. Az ilyen illetlen nyilvános cselekedet azon bűncselekmények közé tartozik, amelyek a letartóztatást és a kitoloncolást is lehetővé teszik, ha külföldi követi el. Petíciót nyújtunk be a minisztériumhoz az ügyben”

– írta Twitter-oldalán Nuf bin Ahmed.

A Voetbal International később megírta, hogy az Al-Naszr közleményben megmagyarázta az esetet: szerintük Cristiano Ronaldo ágyéktáji sérülés miatt nyúlt a nemi szervéhez. :DDD

Íme az ágyéksérülés:

(via Nemzeti Sport, AS; fotó: Mohammed Said/Anadolu Agency via Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Egyedi méretre szabott öltönyök, ingek azoknak, akik különlegesre vágynak
Hirdetés