Ügynöke ajánlotta be Ronaldót a Párizsnak.

Cristiano Ronaldo nem akar a Manchesterben Unitedben maradni, tudatta a vezetőséggel, hogy ha egy megfelelő ajánlat érkezik, engedjék el, mert a Bajnokok Ligájában akar futballozni.

Ronaldo közölte az MU-val, hogy nem akar a klubnál maradni

A The Athletic információja szerint Cristiano Ronaldo közölte a Manchester United vezetőségével, hogy elhagyná a klubot.

Az elmúlt hetekben a Chelsea és a Bayern München érdeklődéséről is írt a sajtó, de úgy tűnik, egyik üzlet sem jön össze.

Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes beajánlotta a portugált a Paris Saint-Germainnek is, de a francia klub visszautasította a megkeresést – írja az ESPN.

A PSG-nek nagyon jó a viszonya a portugál sztárügynökkel, de úgy gondolják, hogy jelenleg nem Ronaldóra van szüksége a csapatnak, és a fizetését sem tudnák megoldani, mert már így is rengeteget költ a klub a bérekre. A klubnál azon a véleményen vannak, hogy Ronaldónak nem lenne helye a csapatban, amivel nehéz vitatkozni, hiszen Messi, Mbappé és Neymar mellé valóban nehéz lenne beszorítani.

Ronaldo tehát váltani akar, de jelenleg nehéz elképzelni, hogy hova igazolhat. Nem utazott el az MU-val a csapat thaiföldi felkészülésére sem, de a klubnál továbbra is bíznak abban, hogy végül marad.

Az MU eközben négyet rúgott a Liverpoolnak:

Négyet rúgott a Manchester United a Liverpoolnak

Felkészülési meccsen ütötte ki a Poolt az MU.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában