Európában úgy tűnik, hogy a topcsapatokat nem érdekli Cristiano Ronaldo, de Ázsiából érkezett egy nagyon komoly ajánlat a portugálért.

Cristiano Ronaldo közölte a Manchester Uniteddel, hogy ha érkezik egy megfelelő ajánlat, engedjék el, a következő szezonban a Bajnokok Ligájában akar futballozni. A Bayern München és a Chelsea érdeklődéséről is írtunk, tegnap pedig arról, hogy Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes állítólag beajánlotta ügyfelét a Paris Saint-Germainnek, de a franciák nem kérnek Ronaldóból.

Érdeklődő azonban van az ötszörös aranylabdás iránt, de nem Európából. A TVI és a CNN Portugalra hivatkozva a nemzetközi sajtó nagyobb része lehozta, hogy Ronaldót egy szaud-arábiai klub akarja megszerezni.

Az ajánlat állítólag a következő: Ronaldo két szezon alatt 250 millió eurót keresne, a Manchester United 30 millió eurót kapna, 20 millió pedig a közvetítőké lenne, akik összehozzák az üzletet.

A csapatra meg nem nevezett klubként hivatkoznak, vagyis nem tudni, hogy kitől jöhet az ajánlat.

A pletykák szerint Ronaldo továbbra is magabiztos abban, hogy talál egy olyan csapatot, amellyel a BL-ben esélye lesz a győzelemre, az MU eközben abban bízik, hogy a játékos végül mégis marad.

Négyet rúgott a Manchester United a Liverpoolnak

Felkészülési meccsen ütötte ki a Poolt az MU.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában