Harcosnak tartja magát, továbbra is komoly céljai vannak edzőként.

Wayne Rooney edzői karrierje eddig kudarcokkal telitett, legutóbb a Birmingham Citytől rúgták ki mindössze 15 meccs után.

Rooney két hónap alatt romba döntötte a Birmingham Cityt, most kirúgták

Az rejtély, miért gondolták jó ötletnek a kinevezését.

A buktatók ellenére azonban továbbra is komoly céljai vannak a 38 éves korábbi futballistának:

„Mindenképp folytatni akarom az edzői karrieremet. Egy visszalépés volt, ami Birminghamben történt, de egy harcos vagyok. A célom az, hogy a Premier League-ben legyek edző, a Manchester United vagy az Everton lenne az álommeló számomra. Persze ez egy folyamat, remélhetőleg az elkövetkező tíz évben lehetőségem lesz arra, hogy valamelyik klubnak az edzője legyek.”

Majd kitért a birminghami időszakára:

„Talán az időzítés nem volt megfelelő, a szurkolók nem fogadtak el az első naptól kezdve. Az edzői karrier része, hogy néha kirúgnak, a fontos az, hogyan térsz vissza ezután. Volt időm átgondolni a dolgokat, és tudom, mit szeretnék tenni legközelebb. Egyetlen játékost sem igazoltam, a következő klubomnál jó lenne, ha adódna erre is lehetőségem.”

Egyelőre azt nem tudni, melyik lehet Rooney következő klubja, értelemszerűen jelenleg nem kapkodnak érte a csapatok. Amíg nem kap újra esélyt, hogy menedzserként bizonyítson, elképzelhető, hogy bokszolni fog:

Bokszmeccsre készül Wayne Rooney

Nagy bokszrajongó a korábbi angol válogatott futballista, és mivel jelenleg edzőként nincs csapata, elképzelhető, hogy a ringben láthatjuk legközelebb.

(Fotó: Getty Images; via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Nem jutott ki az olimpiára a magyar súlyemelő, mert nem emelhetett nehezet

A magyar külügyminiszter szerint az orosz sportolóknak a párizsi olimpián lenne a helyük

További cikkeink a témában