A Manchester Unitednek biztosan új edzője lesz nyártól, a kérdés az, hogy ki. A klub gólrekordere és korábbi csapatkapitánya, Wayne Rooney egy interjúban az MU új edzőjéről beszélt, és ő nem a legnagyobb favoritot választaná.

A Manchester United Erik ten Haggal már összehozott egy interjút, ami a hírek szerint jól sikerült, az Ajax holland edzője a legesélyesebb arra, hogy a United következő edzője legyen. Az MU-val kapcsolatban még egy másik edzőt, a jelenleg a PSG-nél dolgozó Maurizio Pochettinót szokták emlegetni. Az argentinnak azonban még egy évig szerződése van Párizsban, bár lehet, hogy nyártól már szabad lesz, nem lenne meglepetés, ha kirúgnák a PSG-től.

A Man. United edzőkérdéséről a klub korábbi játékosa, Wayne Rooney beszélt, a jelenleg a Derby edzőjeként dolgozó korábbi támadó számára egyértelmű, hogy kit preferál:

„Pochettinho már edzősködött az angol bajnokságban, ismeri a Premier League-et. A Southamptonnál és a Tottenhamnél is rengeteg fiatal játékos fejlődött a kezei alatt. Ha közte és Ten Hag között kellene választanom, akkor Pochettinót választanám, és időt adnék neki. Ha megkapná a támogatást, a megfelelő mennyiségű időt, akkor szerintem jó munkát végezne”

mondta Rooney.

A United a szezon közben a gyenge idénykezdet után kirúgta Ole Gunnar Solskjaert, a helyére Ralf Rangnick érkezett ideiglenes edzőként. A csapat teljesítménye azonban a német edzővel sem javult, az MU továbbra is a BL-indulásért küzd. Rangnick egyébként már olyan feltételekkel írta alá a szerződését, hogy csak nyárig ül le a kispadra, utána sportigazgató lesz.

A Man. United helyzetéről nemrég bővebben írtunk:

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A félpályáról rúgtak parádés gólt a Konferencia-ligában