Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A fociválogatott szövetségi kapitánya a hozzáállásban, és a taktikai fegyelembe látja a siker kulcsát az Eb-pótselejtező előtt.

Marco Rossi szövetségi kapitány sajtótájékoztatót tartott a Bulgária elleni NL-playoff- és Eb-pótselejtező-meccs előtt, amelyen kiemelte: bár akadnak körülmények, amelyek a hazaiakat segítik, a mieink megfelelő hozzáállással és motivációval elérheti a célját, és továbbjuthat a párharcból.

 Ismerjük ellenfelünk erősségeit és gyengéit is, bízom a játékosaim képességeiben, és tudom, hogy megfelelő hozzáállással, a kidolgozott taktika betartásával sikeresek lehetünk Szófiában.

Nincs nagy különbség a két csapat között, a hazai pálya és a szurkolók riválisunkat segítik, de győzni megyünk Bulgáriába, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megnyerjük a meccset.

A Szoboszlai Dominik kieséséről és és Nego Loic beválogatásáról is beszélt a kapitány, aki nem tagadta, igencsak váratlanul érte Dominik kiesése.

Negót mindenki jól ismeri, hiszen már hosszú ideje Magyarországon futballozik, jól tudjuk, mire képes. Két napja csatlakozott hozzánk, még csak kétszer edzett a csapattal, de elképzelhető, hogy már a bolgárok ellen szerepet kap az együttesben.”

  • Eb-pótselejzető, elődöntő
  • Bulgária–Magyarország, október 8., 20.45

(Fotó, forrás: MLSZ)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.