Peter Stöger az El-csoportkörbe jutást sikerként éli meg, és tetszett neki, hogy harcolt a csapata, azonban ennyi buta hiba nem fér bele.

„Négy gólt szereztünk a párharcban, ezzel általában tovább szoktak jutni. Az első meccsen három gólt kaptunk átlövésből, nem volt megfelelő a védekezésünk, most pedig az első félidőben túl sok energiát kellett beletennünk a fordításba, miután megint kaptunk egy könnyű gólt.

Az ellenfél egy remek csapat, sajnos a mi teljesítményünk most nem volt elég, de összességében nem ez volt rossz ma. Nagyot harcoltunk egy nagyon jó csapat ellen, de eggyel több hibát vétettünk a kelleténél, a Young Boys pedig két remek gólt szerzett a két félidő elején. Sajnos az első félidőben picit talán el is fáradtunk.

A szurkolók fantasztikusan buzdítottak minket, rengeteg energiát kaptunk tőlük az első perctől kezdve, örülök, hogy hálásak voltak a teljesítményünkért. Ez sajnos nem volt elég a BL-főtáblához, de az Európa-ligában ott vagyunk, ezt is sikerként kell megélni, még ha a mai vereség fájó is. Bízom benne, hogy hasonló támogatást kapunk az El-csoportkörben is.

Nagy energiákat mozgósítottunk, ilyenkor a sárgák benne vannak a játékban. Aissa  első sárgája viszont felesleges volt, a játékvezetővel való vitatkozásért kapott lapok nem tartoznak a megengedhető kategóriába. Az orosz bíró jó szakember, és nem szereti a reklamálást, de erről beszéltünk is a meccs előtt.

(Fotó: Laszlo Szirtesi/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Kihűltünk ettől a dropból lőtt góltól
Egyetlen stílusos teraszról sem hiányozhat ez a kiegészítő