A svájci média szerint Szalai Ádám nem vehet részt klubcsapata edzésein.

A svájci Blick információja szerint

Szalai Ádám jelenleg egyedül készül, mert nem vehet részt klubcsapata edzésein.

„Az elvárásunk az a Basellel szemben, hogy beszüntesse ezt az elfogadhatatlan eljárást. Felfoghatatlan, hogy eltiltották a csapat edzéseitől, s csak egyedül készülhet, és szó nincs róla, hogy pályafutása befejezésén törné a fejét. Semmi ilyenről nincs szó”

– idézi az nso Szalai ügynökét, Oliver Fischert.

A válogatottól hetekkel ezelőtt visszavonuló Szalairól a svájci média néhány napja azt írta, hogy a szezon végén befejezi profi pályafutását, de ezt cáfolta a csatár. Az viszont egyre biztosabb, hogy Szalainak nincs maradása Baselben, állítólag a háttérben azon dolgoznak, hogy felbontsák a szerződését.

A 34 éves Szalai 2022 elején igazolt a Baselhez, a szerződése jövő nyáron jár le, de jelenleg kevés az esély arra, hogy kitöltse a megállapodást. Eddig 24 alkalommal lépett pályára jelenlegi klubjában, ezeken a meccseken hatszor talált be.

Ez is érdekelhet:

Mit adott Szalai Ádám a magyar válogatottnak?

Szalai Ádám bejelentette, hogy a soron következő két Nemzetek Ligája-meccs után visszavonul a magyar válogatottól. Visszavonul a válogatottságtól az a játékos, aki a pályán sokat tett a magyar csapatért. A pályán kívül pedig talán még többet.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában