Szász Kitti és Kvartam menőségben kimaxolta a túrát: freestyle-ozva jutottak át a városon, így szereztek két jegyet a ManUnited meccsére.

Amióta Solskjaer irányba állította a Manchester Unitedet, ismét élmény meccsre járni az Old Traffordra. Ezt persze sokan megtehetik, de olyan vagányan valószínűleg már senki nem lesz erre képes, ahogy két magyar világbajnok behúzta a túrát.

Szász Kitti és Kvárta Mátyás, úgyis mint Kvartam freestyle-ozva jutott el a legendás stadionig.

A négyszeres freestyle-világbajnok és az Eb-bronzérmes társa még itthon kapott egy üzenetet a Chivastól, hogy eljuthatnak egy ManUnited-meccsre, ha együtt sikeresen teljesítenek egy kihívást.

Azért nem kosaraznia kellett Szász Kittinek

Mit is tehettek volna? Elindultak, majd a megérkezés után jött az üzenet a feladattal: freestyle-ozva jussanak el a MU bárjába, ahol kapnak két meccsjegyet.

Kitti és Kvartam a lehető legmenőbben, világklasszis labdazsonglőrökhöz méltóan jutottak át a Manchesteren, amelyet nekik köszönhetően mi is felfedezhetünk most egy kicsit.

Kittiék trükkjei mellett láthatjuk a manchesteri katedrálist és a városházát, a Mitre Hotelt és a Horbour Cityt. A legjobb mégis az, amikor egyszerre három példányban láthatjuk freestyle-ozni hőseinket.

Kitti és Kvartam tehát elnyerte méltó jutalmát, együtt nézhettek meg egy meccset az Álmok Színházában, de ezen kívül is több közös vonásuk van:

  • mindketten 1991-es születésűek
  • mindketten nemzetközi klasszisok
  • és mindketten találkoztak egy-egy brazil világsztárral, Kitti Neymarral (meg legutóbb Roberto Carlosszal), Kvartam Ronaldinhóval.

Kittinek a világbajnoki címei mellett egy Guinness-rekordja is van: 2017-ben egy perc alatt 107-et dekázott sarokkal, amivel megdöntötte a korábbi 102-es csúcsot.

Itt Kitti épp világbajnok lett Japánban (b Melody Donchet, j Alicia Fougeray)

Kvartamnak pedig volt olyan versenye, ahol övé lett az Év trükkje (crazy kategóriában), de mellette lett egy második helyezése is (hardcore kategóriában).

A chivasos napot pedig a lehető legtökéletesebben zárták: teljesítették a küldetést, felhajtottak egy-egy pohár Chivast, aztán megnézhették, mit művelnek David de Gea-ék az Old Traffordon.

És ezt olvastad már?
Nehéz eldönteni, hogy ez egy hatalmas gól, vagy inkább kapushiba