A Videoton kiesett a Magyar Kupából, majd elveszítette az utolsó két bajnoki meccsét is, így lecsúszott a tabella éléről. Már tudjuk, miért.

Kovács Zoltán sportigazgató a vidi.hu-nak elemezte az őszt, és bizony kiderült a szörnyű igazság, mitől omlott össze a Videoton a szezon végére, amikor is a Vác és a Fradi 3–1, a pedig Haladás 1–0-ra győzte le.

Legfőbb riválisunknál öt tétmérkőzéssel többet játszottunk a fél szezon során, tény, hogy kicsit elfogytunk a végére.

Néhány játékoson látszott, hogy nem olyan frissek, mint a szezon addigi részében, de nem foghatunk mindent erre. Nem is szeretnénk, ezzel csak magunkat csapnánk be. Kiderült az, hogy kikre lehet számítani és kikre nem. A téli szünetben szeretnénk tovább erősíteni a keretet, de számíthatnak a szurkolók távozókra is.

Öt, azaz 5 tétmeccsel többet kellett játszaniuk, mint a Fradinak! Belefáradtak. És ebben az ötben benne van például az NB II-es Vác elleni MK-meccs is. (A másik négy az, hogy két körrel többet ment az Európa-ligában még a nyáron – Bordeaux, Partizan.)

Ekkora terhelést még a Premier League-ben sem bírnának, pedig ott sokkal több pénzt keresnek, öt egész meccsel többet játszani egyetlen szezon alatt konkrétan embertelenség.

És ezt olvastad már?
Közel áll a megegyezéshez a Barcelona és a Man. City a spanyol szélsőről