Távozhat a nyáron a Bayern München sikeredzője

A Bild úgy tudja, a bajorok sportigazgatója, Hasan Salihamidzic és Hansi Flick edző nem esznek egymás tenyeréből.

A német lap azt írja, hiába rajonganak Flickért Münchenben a szurkolók és a játékosok is, a konfliktus miatt új kihívást kereshet a szakember. Ez nagy érvágás lenne a Bayernnek, mert nemcsak az eredmények jönnek csőstül – triplázás az előző szezonban –, hanem a játék is látványos, élvezhető lett.

Ettől még persze akár maradhatna is Flick, hiszen mindenki más támogatja, csakhogy az idény végén távozik a klub elnöke, Karl-Heinz Rummenigge, aki az edző legfontosabb hátországa volt. Így aztán Salihamidzic erősebb lesz. Flick pedig könnyen a német válogatott élére kerülhet, mivel Joachim Löw szerződése a Európa-bajnokság végén lejár.

A Nemzeti Sport megkérdezte a Kicker Bayern Münchenre szakosodott újságíróját a helyzetről.

Karl-Heinz Rummenigge valóban kedveli a mostani edzőt, tetszik neki az a futball, amelyet a csapat játszik, de nem gondolom, hogy az elnök személyétől függ a jelenkori szakvezető jövője. Az öltözőt és a szurkolókat is megnyerte magának, így ha távozik a Bayerntől, nagyon nehéz lesz pótolni. Ha megkérdeznék a drukkereket, hogy az edző vagy a sportigazgató távozzon-e, szerintem a többség az utóbbira voksolna.

Azt is elmondta még, hogy úgy tudja, Flicket érdekli a Premier League, de abban nem biztos, hogy Anglia lenne a következő állomás. Abban viszont igen, hogy ha távozik Münchenből, rengeteg ajánlat lesz asztalán.

(Fotó: Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.