Oké, még csak április közepe van, de lehet, hogy a Poirier–Gaethje meccsnél jobbat már nem látunk idén a UFC-ben.

Már előzetesen óriási várakozás előzte meg a két könnyűsúlyú bunyós meccsét, mert garantált volt, hogy óriási adok-kapok lesz a vége. És tényleg az lett.

Justin Gaethje a UFC egyik legnagyobb verekedője, a taktikája egyszerű: fejjel védi az ütéseket, közben megy előre, óriási tempót diktál, és többnyire bedarálja az ellenfelét. Most is így lépett a ketrecbe: szanaszét rúgta Poirier lábát, közben rengeteg fejütést beszedett. Az ötmenetes háború negyedik menetére úgy mentek ki, hogy inkább Gaethje volt jobb állapotban, Poirier azonban egy erős ütéssel megfogta, majd néhány másodperc alatt befejezte a bunyót.

Tényleg óriási háború volt, kötelező meccs, annak aki szereti az MMA-t, ha esetleg lemaradtál az élő közvetítésről, akkor ide kattintva tudod megnézni.

Poirier egyébként a végén azt mondta, ellenfele egy igazi harcos, inkább meghalt volna a ringben, de úgysem adta volna fel. A 29 éves bunyós az előző kilenc meccséből hetet megnyert, most a súlycsoport bajnokát, a veretlen Khabib Nurmagomedovot akarja.

 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon