Nem épp így tervezte a Fradi az új mez bemutatását, vélhetően egy El-továbbjutás után akarták megmutatni a csíkos szettet.

De nem így alakult, mert kettős vereséggel kizúgtak a kisebbik európai kupából, így aztán most az sem vigasztalja a drukkereket, hogy újra hosszanti csíkos lesz a Fradi hazai szerelése. Nem épp így tervezte a Fradi az új mez bemutatását, vélhetően egy El-továbbjutás után akarták megmutatni a csíkos szettet.

A kerek nyakkivágásánál hátul, illetve a mez oldalán is piros csíkok találhatóak, és a Nike pipája is piros lett, így csempészték a mezre a magyar zászló színeit.

"A tervezéskor a szemünk előtt lebegett, hogy hűek legyünk a hagyományainkhoz, hűek maradjunk a nemzethez. Ezért került vissza a mezbe a piros szín." – nyilatkozta Orosz Pál vezérigazgató.

Ezt tudtuk még meg a cuccról:

"Az új hazai mez rövidnadrágja zöld, és mindkét oldalán piros csík látható a felsőn látható csíkokkal egy vonalban. Amikor a Ferencváros játékosai mozgásban vannak, a felsőn és a rövidnadrágon található csíkok együtt mozognak, amely egyrészt kiemeli a test alakját, másrészt a légiességet és gyorsaságot hangsúlyozza. Az új hazai sportszár teljesen zöld, rajta hátul apró ék alakú mintákból álló csík fut.

A felsőnél alkalmazott Nike Dri-Fit technológia a test felületéről az anyag külső felületére vezeti a nedvességet, ahol az gyorsan elpárolog. A Nike 100%-ban újrafeldolgozott poliészterből készíti a klubmezek felsőit, mellyel a környezetre gyakorolt negatív hatásokat kívánja csökkenteni."

Már csak az kéne, hogy ne legyen megmászhatatlan akadály egy közepesen gyenge bosnyák csapat.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában