Wenger megnevezte az edzőt, aki követheti, és csöppet meglepő lenne

Már hivatalos, hogy 174 év után Arséne Wenger elhagyja az Arsenalt, és a francia azonnal meg is nevezte a szakembert, akit maga helyett javasol.

Wenger maradna a francia vonalon, és egy olyan edzőt javasol, akit közel tíz évig ő edzett játékosként, szóval így nem lenne akkora törés az öreg távozása 22 év után.

A 107-szeres francia válogatott Vieira 1996 és 2005 közt focizott az Arsenalban, később a Juventus, az Internazionale és a Manchester City játékosa is volt. A még mindig csak 41 éves korábbi védekező középpályás közben vb-t és Eb-t is nyert a Les Bleus-vel, 107-szer volt válogatott.

Játékos-pályafutása után a Manchester City ificsapatánál kapott edzői állást, majd 2016-ban átvette a New York City FC-t. A 2013-ban alapított New York-i klub Vieirával jelenleg veretlenül vezeti a Keleti konferenciát az MLS-ben.

A hírek szerint Vieira korábban is azt tervezte, hogy egyszer ő lesz az Arsenal menedzsere, a Daily Mail információi szerint most Wenger is kijelentette, hogy ő lenne a megfelelő választás, Vieirát szeretné látni utódjául.

Ha nem Vieira lesz, akkor talán Ancelotti.

(Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon