Ráfér most a madridiakra minden apró örömforrás, mivel a csapat egyre kínosabban szerepel ebben a szezonban, miközben többen is távoznának.

Vasárnap újabb kínos vereségben szaladt bele a Real Madrid, ezúttal a tökutolsó otthonában, Zidane csapatának ez már a tizedik veresége volt idén a La Ligában – 10 éve nem volt ilyen sok. És mivel a BL-ből is kiestek, így tényleg ki lehet mondani, hogy sikeres évek után most pocsék szezonban van a blancóknak.

A sikertelenség ki is kezdte a csapatot, többen távoznának, közülük talán a legkomolyabb érvágás a világbajnok védő, Raphael Varane elvesztése lenne. A francia futballista a hónap elején egyértelműen jelezte, nem kíván Madridban maradni.

A bekk a Premier League felé venné az irányt, az MU mindent meg is adna neki, és eközben leigazolták Madridban Éder Militaót is, szóval a pótlás is rendben lenne. Ám úgy tűnik, Zidane addig rágta Varane fülét, hogy marad. Legalábbis a mester szerint. Újságíró kérdésére, miszerint Varane távozik-e a nyáron vagy marad, Zidane habozás nélkül rávágta:

„Igen, marad.”

Andres on Twitter

They asked if Varane was staying. Zidane: "Yes, he is staying, Yes" https://t.co/OvebdXqdjn

Vagy tényleg tud valamit Zidane, vagy ezzel is nyomást akar gyakorolni Varane-ra. Esetleg több pénzt kicsikarni a vevőkből.

(Fotó: Twitter)

És ezt olvastad már?
A holland kézilabdahős a munkából repült megnyerni az Eb-meccset, de azért a laptopot is hozta Pestre