Legalábbis ő ezt állítja.

Ahogyan azt biztosan sokan tudják, miután Tom DeLonge otthagyta a színpadot, ufókutatóként kezdett új életet, de sajna nem a távcsőbe bámulós/adatokat elemzős fajtából hanem "a kormány eltitkolja előlünk az igazságot/Mi az a furcsa maszat a felvételen? Biztosan egy földönkívüli!" fajtából.

Nos, Tom az Enema of the State után új szakmájában is felért a csúcsra, ugyanis az Instagramon büszkén jelentette be, hogy az általa létrehozott To The Stars Academy ufókutató intézet megdönthetetlen bizonyítékot talált az idegenek létezésére, mégpedig egy olyan anyag formájában, ami a tudomány számára ismeretlen. Ímé:

Sajna az énekes nem nagyon részletezte, hogy milyen anyagot is látunk a nem túl jó felbontású képen, a hálatlan internetezők pedig ennek megfelelően igencsak szkeptikusak maradtak a (ha igaz) évezred bejelentésével kapcsolatban. Szerintük a fotón látható dolog leginkább egy kőre, esetleg üledékes valamire emlékeztet.

A szenzációs bejelentés koporsójába maga a To The Star Academy ütötte be az utolsó szöget, akik szintén posztoltak egy képet az "ismeretlen eredetű, fejlett repülő járműből" származó anyagról...

T̷h̷e̷ ̷B̷l̷a̷c̷k̷ ̷V̷a̷u̷l̷t̷ on Twitter

I think a genuine question we all need to ask -- is why would @TTSAcademy show a black & white photograph of a mineral known as "malachite" (EXACT photo available from a stock house: https://t.co/fLjJwr0Eyh) to represent "groundbreaking metamaterials" that they acquired? https://t.co/CsFBIeQGxl

... csakhogy ez itt az internet, így aztán elég gyorsan kiderült, hogy a fénykép egy malachitról készült stock fotó fekete-fehér változata. Pedig mi tényleg drukkoltunk.

Egy ufókutató professzor elárulta, hogy mit kell tenned, ha elrabolnak az ufók

Michio Kaku tanácsa elsőre meglehetősen furcsa, pedig ha jobban belegondolsz, teljesen logikus.

(Nyitókép:Getty)

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában