A Google új telefonja annyira kiszivárgott, hogy az már egy valóságos csőtörés

Na jó, erről most elhisszük, hogy a Google nem szándékosan szivárogtatott ki infókat két hónappal a megjelenése előtt a Google Pixel 3 XL-ről.

A hírek szerint ugyanis néhány telefonnak egyszerűen lába kélt, és ezután nem sokkal hogy, hogy nem, orosz oldalak és bloggerek szinte egy időben kezdtek el képeket, videókat és információkat megosztani az új telefonról.

Wylsacom on Twitter

Нашел тут Pixel 3 XL. Такое себе, на первый взгляд стыдный. Вот сфоткал и оставил в такси.

Ezek alapján tudható, hogy a telefon valóban egy ormótlanul nagy kamerafüllel és eléggé vastag alsó kerettel érkezik, vagyis nem mondhatjuk, hogy a Google szállítja az idei év legszebb telefonját. A kamerája viszont ennek is nagyon rendben van, annak ellenére, hogy a Google továbbra is kitart a szimpla kamera mellett. Az Instagramra már néhány fotó is felkerült, amit állítólag az új Pixellel készítettek, és az eredmény tényleg elég meggyőző.

Максим Хорошев (@khoroshev) által megosztott bejegyzés,

A Pixel 3 XL egyébként nem meglepő módon Snapdragon 845 procival, Android 9 oprendszerrel és 2960x1440 pixeles kijelzővel érkezik, és jó hír, hogy immár a Google telefonja is tölthető lesz vezeték nélkül.

Максим Хорошев on Twitter

https://t.co/XtAtAeWreH

Az igazi nagy durranás, hogy a Pixel 3 XL-hez állítólag gyárilag tartozik egy vezetékes Pixel Buds füles, amiről ugyan nem derült ki, hogy a tavaly bemutatott vezeték nélküli változathoz hasonlóan képes-e azonnali fordításra, de meglepő lenne, ha nem.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon