Elon Musk lángszórója egy jó időre tematizálta a közbeszédet, ugyanakkor azt az Amazon se gondolta volna, hogy képesek lesznek felvenni a versenyt vasember pörkölőjével.

Egy amerikai nő hozta be a csavart a történetbe, ugyanis Facebookon mutatta meg, hogy mire is képes az Amazon hajszárítója:

Erika Augthun Shoolbred

Talk about a bad hair day! My new hair dryer (more like hair fryer) from OraCorp on Amazon.com became a blow torch on its first use this morning. A small burn on my hand and an enormous smell to my...

Erika Augthun Shoolbred hajszárítója először csak füstölni kezdett, majd olyan lángokat kezdett el szórni magából, hogy azzal disznót is lehetett volna perzselni. A nő ezek után jelezte az Amazonnak a történteket, amelynek következtében a cég el is távolította az online áruházából a terméket. Azt nem tudjuk, hogy élesben tesztelte-e az eszközt hajmosás után, remélhetőleg nem, akkor valószínűleg más lenne a történet végkimenetele – bár a sztori így is nagyot ment, és sokan azt javasolják a szerencsétlenül járt nőnek, hogy perelje be az Amazont.

(via)

És ezt olvastad már?
Minden windowsos gépet érintő veszélyes sérülékenységet fedeztek fel