Az iFater podcastból megtudhatod hogyan mentheti meg az életed egy karóra, hogy melyik az egyik legjobb fotós mobil és hogy mekkora dobásra készül az Apple, hogy elfoglalja a nappalidat.

Az iFater podcast adása mostantól hetente jelentkezik a Player tech rovatának hasábjain, ahol a legérdekesebb hírek mellett remek ketyeréket is bemutatunk.

A legfrissebb epizódot itt tudod meghallgatni:


És még itt:
Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts / Anchor FM

A (player.hu oldalon az első) 13. epizódban egy mindent túlélő és életmentő, beépített GPS-el ellátott napelemes Casio Rangeman óráról hallhatsz, illetve azt is elmeséljük hogy jelenleg miért verhetetlen ár-érték bajnok a Honor 20 Pro, ha a fotózás a legfőbb szempont.

Casio Rangeman GPR-B1000-1ER

A hírekben pedig kicsit megpiszkáljuk az Apple-t, amiért az utóbbi években a hardverfejlesztés és design terén nemigen mutat újat, inkább csak követi a trendeket (lásd a három kamerás új iPhone-okat), cserébe viszont nagy dolgokra készül streaming-szolgáltatás szinten.

A Spotify-nak pedig elege lett abból, hogy a családi csomagot a haverok szétosztják egymás között, ezért az a "remek" ötletük támadt, hogy ellenőrzik a telefon GPS vevője segítségével, hogy tényleg együtt laknak-e az előfizetők. A dolog bár financiálisan valamennyire érthető, de igencsak aggályos, hiszen nem kevés személyiségi jogi macerát vet fel a dolog.

 

És ezt olvastad már?
Félünk az 5G-től, de úgy tűnik, feleslegesen