Az LG a nagy gyártók közül gyakorlatilag utolsóként, magyar idő szerint délután 5-től mutatja be legújabb csúcsmobilját, az LG G4-et. Az ilyen bemutatók viszont általában még a tech-fetisiszták számára is rém unalmasak, így úgy döntöttünk, hogy inkább leírjuk előre, mi történt a bemutatón.

Az LG vezérigazgatója lép a színpadra, aki nem sokat lacafacázik, és a G-széria fejlődésének negyed órás áttekintése után elő is kapja a zsebéből a vadiúj G4-et, amely

a legtökéletesebb telefon, amit valaha alkottak.

Majd át is adja a szót az LG fődizjnerének, Ji Youn Lheemnek, aki arról beszél, hogy a telefon formanyelvét a gyertyánfa leveleinek ívelt vonala ihlette, aminek köszönhetően a telefon egy igazi "work of art" (a kivetítőn eközben egy gyertyánfa levelét láthatjuk.)

Az LG G4 a legelső telefon a világon, amelynek hátlapját teljes egészében valódi bőr borítja, ez is hozzájárul ahhoz, hogy

ez a legtökéletesebb telefon, amit valaha alkottak.

Az LG mobil divíziójának a vezetője veszi át a szót, aki arról beszél, hogy a 3000 mAh-os akksi és a hatmagos, 1,8 GHz-es Qualcomm Snapdragon 808 proci együtt 30%-kal gazdaságosabbá teszi a telefont az elődjéhez képest (erről láthatunk egy látványos infografikát is), miközben a telefon teljesítménye 50%-kal javult.

Mindezek mellett az új telefon másfélszer olyan gyorsan tölthető, mint a G3, a szupergyors töltési funkciónak köszönhetően akár sok órát is filmezhetünk tíz percnyi töltéssel.

Ja és persze ez a legtökéletesebb telefon, amit valaha alkottak.

A telefon fotós képességein a sor, amely hihetetlen, f/1.8-as kamerájának köszönhetően nem ideális fényviszonyok mellett is tökéletes képeket készít. A 8 megapixeles előlapi kamera igazi szelfi-master, ahogy azt a kivetítőn megjelenő, színes ruhás, vigyorgó fiatalokból is láthatjuk.

A végére maradt az egyetlen dolog, ami még nem szivárgott ki hetekkel előre a telefonról, ez pedig nem más, mint az LG G4 ára: a telefon kétéves hűségszerződéssel nagyjából 200 dollárba kerül, vagyis olcsóbb, mint a Galaxy S6 és drágább, mint a Huawei P8.

És ez a legtökéletesebb telefon, amit valaha alkottak.

Bár a bemutatón szinte gyáltalán nem került szóba, de álljon itt a specifikáció is azoknak, akik szeretnek a számok alapján dönteni:

LG G4 specifikáció

Kijelző: 5,5 colos, 2560x1440 pixeles QHD IPS kijelző

Processzor: hatmagos, 1,8 GHz-es Qualcomm Snapdragon 808

Memória: 3 GB

Tárhely: 32 GB, SD-kártyával bővíthető

Kamera: 16 megapixeles és 8 megapixeles

Operációs rendszer: Android 5.1

Akkumulátor: 3000 mAh

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában