Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy ideje szállingóznak már a hírek, hogy hamarosan az Apple is bemutat egy hajlítható mobilt, a luxustelefonjairól híres Caviar viszont nem tudta kivárni, és megtervezték a saját hajlítható iPhone-jukat.

Ahogy sejthető, nem akármilyen készülékről van szó, ami viszont ennél sokkal meglepőbb, hogy a Caviar példás visszafogottsággal egy borzasztóan ízléses telefont tervezett: sehol egy Putyin-fej vagy egy hátlapba ékelt Apple Watch, és még a telefonban található 90 gyémánt sem tolakodik hivalkodóan az arcunkba.

A Caviar elképzelése szerint az iPhone Z egy duplán összehajtható kijelzővel érkezne, amit kinyitva egy 10,4 colos, 3876 x 2758 pixeles táblagépet kapnánk. A készülék emellett használható lenne "szelfi módban", vagyis összehajtva, normál okostelefonként, valamint "laptop módban", amikor a kijelző egyik fele billenytűzetként funkcionálna.

A Caviar szerint az iPhone Z ezen túlmenően is egy eléggé menő darab lenne, három 15 megapixeles hátlapi kamerával, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, aranyozott borítással és a már említett gyémántokkal, amik csak a telefon hajlításánál lennének láthatóak.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.