A Google bemutatta a világ legunalmasabb telefonját, és ennek nagyon örülünk

Tavaly már jól leszóltuk a Google csúcstelefonját, amiért nagyjából annyi fantázia szorult bele, mint egy darab kőbe, aztán jött a pofára esés, mert kiderült, hogy a Pixel 2 fotózásban lazán agyonveri a konkurenciát, és összességében is az egyik legjobban sikerült telefon volt a tavalyi évben. Ennek tükrében akár jó jelnek is vehetjük, hogy a Pixel 3, ha lehet, még az elődjénél is unalmasabb lett.

Izgalmakra mondjuk nem is nagyon számíthattunk, hiszen a Google az elmúlt hetekben egészen új szintre emelte a kiszivárgást, így nem csak azt tudtuk, hogy fog kinézni a Pixel 3, de már azt is láthattuk, milyen fotókat csinál, sőt, az Engadgeten egy komplett teszt is megjelent a még be sem mutatott telefonról.

A Pixel 3 viszont első ránézésre akkor sem lenne egy különösebben izgi dolog, ha a Google nyolc lakat alatt őrizgette volna a telefont. Eltekintve a Pixel 3 XL kijelzőjébe belógó kamerafül orbitális méretétől, a Pixel pont ugyanúgy néz ki, mint az elmúlt másfél évben bemutatott csúcskészülékek 90%-a, hátulról pedig szinte meg sem lehet különböztetni a Pixel 2-től. Annál is inkább, mert a Google bátran kitartott az egy szem hátlapi kamera mellett, ami elsőre elég nagy őrültségnek tűnik, de végül is tavaly is bejött nekik.

A Pixel 3 az idei csúcskategóriás telefonoktól megszokott specifikációval érkezik, vagyis Snapdragon 845 procival, 4 GB RAM-mal, sztereó hangszórókkal, IP68-as víz- és porvédelemmel, valamint OLED kijelzővel, ami a sima Pixel 3 esetében 5,5 colos és Full HD+ felbontású, a nagyobbik Pixel 3 XL-nél pedig 6,3 colos és 2960x1440 pixeles.

Újdonság (igaz, csak a Pixel telefonok esetében), hogy a telefon vezeték nélkül is tölthető, az előlapján pedig két 8 megapixeles kamerát találunk, amelyek közül az egyik nagy látószögű. A telefon természetesen a legújabb, kilences Androiddal érkezik, az ára pedig 800 és 900 dollártól indul.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon