Nem hittük volna, hogy egyszer éppen a pornótól lesznek rémálmaink, de a Google mesterséges ideghálózatának ezt is sikerült elintéznie. Köszi, Google!

Ahogy arról a Félelem és reszketés-videónál már írtunk, a DeepDream eredetileg egy képfelismerő program, ám a programozók később megfordították a folyamatot, hogy kiderüljön: milyen dolgokat lát bele a program az egyes képekbe. Mi több, a Google szabaddá tette a forráskódot, amire így rászabadulhattak az internetezők ezrei is, és amire az internetezők egyszer rászabadulnak, ott előbb-utóbb (de inkább előbb) pornó lesz a végeredmény.

A DeepDream sem kerülhette el a sorsát, a netezők tömegével küldik át a Google mesterséges ideghálózatán a pornóképeket, csak van egy kis bibi: amíg a "normális" képek legfeljebb viccesek vagy pszichedelikusak voltak, a pornóképek többsége rohadtul ijesztő a gép szemén keresztül nézve.

Az ott egy... micsoda?

Ezek után már soha nem fogsz tudni ugyanolyan ártatlan szemmel nézni majd egy nemi szervre, vagy egy decens bukkake-partira, mint annak előtte. Szóval csak erős idegzetűeknek.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés