Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hydraulic Press Channel Youtube-csatornán rendszeresen törnek-zúznak össze különféle tárgyakat: többek között karácsonyfadísz, iPhone, játékbaba, aranytömb, dinnye és üllő is került már be a prés alá; sőt, Rozsomák adamantium karmaival is meg kellett küzdenie egyszer az ellentmondást nem tűrő gépezetnek.

Bár a mutatvány varázsa kissé már kezd megkopni, vagy inkább laposodni – a prés alá került tárgyakkal együtt –, a csatorna sikere továbbra is töretlen, és még mindig rengetegen kíváncsiak a videókra, amelyek dühkezelési terápiának se lennének utolsók. A csatornát és a hidraulikus prést üzemeltető finn Lauri Vuohensilta és felesége ezúttal úgy döntött, hogy potyológépnek fogja használni a prést. Mit is mondjunk, nem túl energiabarát, de az biztos, hogy hatékony!

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.