Dupla kijelzős telefonnal tarolhatja le a piacot a Huawei
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Most nem a hajlítható kijelzős telefonról van szó, hanem az ősszel érkező Mate 30-ról. Merthogy igaz, hogy a kínaiak még be sem mutatták a legújabb P30-at, de valaki már megint egy lépéssel előre gondolkodott.

Ez a valaki a LetsGoDigital, akik a Huawei által benyújtott szabadalmi tervek alapján le is modellezték, milyen lehet az ősszel érkező csúcsmobil, és ez eléggé húha.

Ahogy látható, a telefon hátoldalán három kamerát találunk, mégpedig függőleges elrendezésben, amelyek közül az egyik négyzet alakú, vagyis minden bizonnyal 10x-es zoommal érkezik. Ez annál is inkább valószínű, mert a hírek szerint már a március végén bemutatkozó P30 Pro is ilyen kamerát kap.

Ami ennél is izgalmasabb, hogy a kamerák alatt, a telefon hátoldalán is találunk egy kisebb kijelzőt. Hasonló megoldással élt már a Nubia X és a Vivo Nex Dual Display Edition is, és minden bizonnyal azt jelenti, hogy az említett telefonokhoz hasonlóan a Mate 30-nak sem lenne előlapi kamerája. Ha szelfizni akarsz, csak megfordítod a telefont, és kész. Ennek ellenére a telefon előlapján mégis találunk egy egészen kicsi fület, ami a LetsGoDigital szerint a 3D-s arcazonosításhoz szükséges szenzort rejtheti.

(Forrás: LetsGoDigital)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.