Viszonylag ritkán szerepelnek celebek a Player hasábjain (kivéve, ha le is vetkőznek), de egy olyan géniusz mellett, mint Kim Kardashian azért mi sem mehetünk el szó nélkül. A híresség nemrég teljesen váratlanul 1:1-re javította a kiszivárgott szexvideóinak és a jó ötleteinek arányát, amivel az egyik legnagyobb közösségi oldalt is egycsapásra forradalmasíthatná.

Aki eddig abban a hiszemben olvasta a cikket, hogy csak gúnyolódunk az ekézés előtt, azt ki kell, hogy ábrándítsuk, ugyanis a "tévés személyiség" ezúttal tényleg nagyot alkotott. Történt, hogy Kardashian annyira kiakadt rajta, hogy nem tudja kijavítani az egyik tweetjében a helyesírási hibát (jó, most azért ér röhögni), hogy panasszal fordult a Twitter felé, mondván: azért csak nem szakadna le a plafon, ha a Twitter-üzeneteket utólag is lehetne módosítani.

https://twitter.com/KimKardashian/status/624753528087515136

A Twitterezők azonnal rá is tenyereltek a témára, hiszen az utólagos módosítás lehetősége régóta hiánycikk a közösségi oldalon, de ami igazán érdekes, hogy még a Mashable főszerkesztője, Jim Robert is elismerő szavakkal retweetelte Kardashian posztját, amire azért tényleg soha nem számítottunk volna.

https://twitter.com/nycjim/status/624757886225379328

Végszóra aztán felbukkant maga a Twitter atyja, Jack Dorsey is, aki szintén retweetben reagált a híresség felvetésére, és a szavai alapján még az is elképzelhető, hogy Kardashiannak sikerült örökre nyomot hagynia a közösségi média történetében. Őrült világ.

És ezt olvastad már?
Amikor megérint a prémium autózás érzése – A Pappas Auto három évtizede hazánk élvonalában
További cikkeink a témában