Az már biztos, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban, ugyanis rajtunk kívül van itt még legalább egy szürke folt is, amit az ISS kamerája rögzített a napokban. Véletlen vagy nem véletlen, de az űrállomásra rögzített kamera képe éppen azelőtt szakadt meg, mielőtt a közeledő objektum teljesen kivehetővé vált volna.

Szerencsére vannak nekünk nagyszerű ufó-kutatóink, akik a videó ránézéses technikával való kielemzése után azonnal meg is szülték a diagnózist, miszerint a felvételen látható folt egy (most kapaszkodj)

UFÓ!

Az mondjuk tény, hogy a Nemzetközi Űrállomás kamerájának képe, amit a NASA a magyar fejlesztésű UStreamen keresztül közvetít 0-24-ben éppen a legrosszabbkor szakadt meg, ami vagy azért van, mert a NASA el akarja előlünk titkolni az ufók létezését, vagy nem. A közvetítés ugyanis a nem túl ideális állapotok miatt ufómentes napokon is elég gyakran megszakad.

Mi látható a felvételen?

De véletlenül sem akarunk senkit lebeszélni, pláne nem az ufó-szakértő szerepében tetszelegni, ezért inkább rád bízzuk, hogy eldöntsd, ufót filmezett-e le véletlenül az ISS kamerája vagy valami mást.

Tipp: a szavazásnál vedd figyelembe, hogy az már csak nem lehet véletlen, hogy a japánoknak éppen most jutott eszébe, hogy Halálcsillaggá kéne alakítani az ISS-t.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában