Kis fáziskéséssel az LG is beszállt a személyi asszisztens bizniszbe, de úgy tűnik, megérte várni, ugyanis a nyolccolos kijelzővel felszerelt LG ThinQ az egyik legpofásabb személyi asszisztens, amit eddig láttunk.

Persze a koreaiak nem találták fel a spanyol viaszt, hiszen az Amazonnak már eddig is volt kijelzővel ellátott személyi asszisztense, de a ThinQ szerintünk egy fokkal jobban néz ki.

Az LG nem bajlódott saját személyi asszisztens fejlesztésével, hanem a Google Assistantet használják (okos, így nem kell félniük, hogy egyszer csak letiltódik a Youtube), vagyis a kütyü pont ugyanazokra a dolgokra képes, mint a telefonba épített személyi asszisztens, kiegészülve a videós funkciókkal. Meg persze a két Meridian Audio hangszóróval, amelyeknek köszönhetően a ThinQ teljes értékű hangfalként is használható.

Az LG megjelenési dátumot és árat egyelőre nem közölt, de gyanítjuk, hogy a Thinq nagyjából annyiba fog kerülni, mint az Echo Show, ami jelenleg 230 dollárért (hatvanezer forint) rendelhető az Amazonról.

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában