Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mert az oké, hogy eléggé sci-fi, amikor csak odalököd az Alexának, hogy "hívd fel anyut", és a következő pillanatban beszélhetsz is anyuval, de mi mindig úgy képzeltük a jövőt, hogy "hívd fel anyut", és a következő pillanatban már láthatod is anyut.

Ebben jelent nagy előrelépést az Echo Show a korábbi Amazon Echókhoz képest, ugyanis a legújabb személyi asszisztens egy hétcolos érintőképernyőt is kapott, ami jelentősen kiszélesíti a használati körét.

És most nem csak arról van szó, hogy ahelyett, hogy Alexa a füledbe duruzsolná az időjárást reggel, vizuálisan is láthatod, hogy milyen idő lesz, de videókat, híreket is bámulhatsz rajta, meg persze ott van a már említett videóhívás funkció is. Emellett az eszköz digitális fotóalbumként is működik, és ha vannak biztonsági kameráink, azok képét is kirakhatjuk az Echo Showra.

Ennek megfelelően az új Amazon Echo ára is kicsit borsosabb lesz, mint az eddigieké, de azért a 230 dolláros (kábé 65 ezer forintos) árával még így sem elviselhetetlenül drága.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.