A The Slow Mo Guys csatornán ezúttal nem robbantgattak vagy törtek-zúztak, hanem Gav és Dan a béke és az avantgárd művészet nagyköveteként csillámporos szabadfestésbe fogott.

Meg egy másodlagos küldetésük is volt az egésszel. Kíváncsiak voltak, hogy a csillámporos akcióval a YouTube videótömörítési rendszere hogyan fog megbirkózni. A válasz: felemásan. Mert bár a youtube-os felvételük is tartalmaz igen látványgazdag pillanatokat, szerintük közel sem képes visszaadni azokat a képkockákat, amelyeket ők az eredeti felvételükön megtapasztaltak.

Először vörös, majd kék cuccal próbálkoztak, 6:10-től pedig valami egészen káprázatos, amint a kék csillámpormassza rázuhan az üveglapra.

Mintha csak a fitoplanktonoktól kéken világító tengerben fürdenénk, vagy ezernyi csillag suhanna felénk.

Na persze nem a jelenlegi valóságban, az ugyanis kicsit másképp festene, ha több millió gigantikus méretű nukleáris erőmű közeledne egyre inkább hozzánk. Hanem mondjuk a laposföldes világban, amelyben a csillagok apró vibráló mócsingok a Földet körülölelő láthatatlan búrán. És egyszer csak az a rohadt búra ránk szakad. (A hívek szerint egyébként nemcsak a csillagok, hanem a bolygók is ilyen apró energiamorzsák. Ha még nem káprázik az agyad rendesen a csillámporesőtől, akkor majd az Info Bubble videóitól garantáltan fog.)

 

Na, ez a látvány 8K-felbontásban, Dan és Gav eredeti felvételén tuti nem így fest

Végszóként pedig a csatorna egyik kommentjét emelnénk be ide:

„Az igazi hősök 144p-s felbontásban nézik meg ezt a videót.”

Ez is érdekelhet:

Nagyon nem szeretnénk egy vödörnyi kőolajjal ilyen intim kapcsolatba kerülni

Mármint olyan intim kapcsolatba, ahol a nagy felbontású kamera szerepét a két szép szemünk játssza.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés