De egyelőre senki sem tudja, mi lehet az.

A kínai gyártó Twitteren csak ennyit írt ki: "izgatottak vagyunk a holnapi nagy bejelentés miatt - van tippetek, hogy mi lehet az?" Amiből annyit azért leszűrhetünk, hogy valami örömteli dologról lehet szó, de ennél többet nem.

Huawei Mobile on Twitter

We are excited about a big announcement tomorrow - any guesses as to what it is?

Természetesen azonnal elindult a találgatás, hogy mit fognak bejelenteni, a teóriák között pedig akadnak egészen valószínűek és szinte teljesen lehetetlenek is. Mivel a Huawei mostanában az amerikai embargó miatt került legyakrabban a hírekbe, így sokan gondolják, hogy ehhez lehet köze a bejelentésnek, ám bármilyen fejleményt ezen a téren valószínűleg nem így kommunikálná a Huawei. Szintén kizárt, hogy a Huawei Mate 30-at mutatnák be, ami a hírek szerint szeptember 19-én érkezik.

A legvalószínűbb, hogy a telefont hajtó Kirin 990 prociról rántják le a leplet, hiszen a csúcstelefonjuk prociját a Huawei már tavaly is jóval a Mate 20 érkezése előtt bemutatta. Éppen ezért arra is van esély, hogy a nagy bejelentés a Huawei Mate 30 Lite lesz, hiszen a Mate 20 Lite verzióját szintén jóval korábban láthattuk tavaly, mint a Mate 20-at és a Mate 20 Prót.

(Nyitókép: Wikimedia Commons)

És ezt olvastad már?
Itt egy tablet azokra a napokra, amikor csak az ágyból filmeznél