A Samsung Galaxy S8 lehet a világ legokosabb telefonja
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Azt eddig is tudtuk, hogy a Samsung a februárban bemutatkozó csúcskategóriás telefonjában bemutatja a saját személyi asszisztensét, de a legújabb pletykák szerint a Bixby névre keresztelt mesterséges intelligenciának jóval több sütnivalója is lesz, mint a Sirinek, az Alexának vagy a Google Assistantnek.

Talán fölösleges is mondanunk, hogy Bixby mindent tudni fog, amit egy átlagos személyi asszisztens, de a Sam Mobile értesülései szerint a Samsung mesterséges intelligenciája emellett néhány egészen érdekes funkcióval is gazdagodik:

  • Az egyik, hogy Bixby a telefon kamerájának segítségével képes lesz azonosítani a tárgyakat, és azt is rögtön megmondja, hol vásárolhatjuk meg az adott dolgot.
  • Szintén izgalmasnak ígérkezik az optikai karakterfelismerő rendszer, amellyel a mesterséges intelligencia képes lesz bármilyen írott szöveget bedigitalizálni.
  • Ezen kívül a Bixby minden bizonnyal arra is képes lesz, hogy irányítsa az összes, a telefonra előre telepített alkalmazást, ami egy elég komoly kényelmi funkció lesz más telefonokhoz képest.
HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.