Az idei évre megújult a Samsung középkategóriás táblagépe, a Galaxy Tab S6 Lite, amely szériafelszerelésként kapja meg az S Pen tollat, ezzel munkára és szórakozásra is beválik.

Ha az ideális táblagépre gondolsz, akkor szinte biztos, hogy egy olyan készülék jut eszedbe, mint a Samsung Galaxy Tab S6 Lite, amelynek 2024-es kiadása Oxford szürke színben érkezett meg a boltokba. A nevében a Lite akár azt is jelenthetné, hogy kompakt és könnyű, hiszen a 2000×1200 pixel felbontású, 10,4 colos (TFT) képernyője mellett mindössze 465 grammot nyom.

Szimmetrikus 9 milliméteres keretével és prémium fém megjelenésével tetszetős táblagép a Galaxy Tab S6 Lite,

amely nyolcmagos processzorral és 4 GB memóriával a legtöbb feladatra megfelel. A sokoldalúságát a hozzá adott S Pen fokozza, amivel egyszerűen lehet jegyzetelni és rajzolni, ráadásul nem igényel külön töltőt, így mindig bevetésre készen áll.

Méretes akkumulátora (7040 mAh) akár 14 órán keresztül alkalmassá teszi a videók lejátszására, 64 GB tárhelyét pedig SD kártyával lehet bővíteni, egészen 1 TB-ig. Az Android 14.0-val érkező, és többek közt a Galaxy Buds FE fülhallgatóval is kompatibilis Galaxy Tab S6 Lite (2024) már kapható, a Wi-Fi-s változata 169 990 forintba, míg az LTE változata 194 990 forintba kerül.

Ez is érdekelhet:

Nem a mesterséges intelligenciától jó a Samsung Galaxy S24 Ultra

A mesterséges intelligencia beköltözött a Samsung csúcsmodelljébe, de nem ezért szerettük annyira az S24 Ultrát.

Kifordítom, befordítom – kipróbáltuk a Samsung hajtogatható telefonjait

Nem is gondolnád, milyen sokoldalú a Samsung két új hajlítható kijelzős telefonja. Mutatjuk!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Úgy tűnik, bevezet egy új iPhone-modellt az Apple

További cikkeink a témában