A wireless fülesek kiválasztása nem egyszerű műfaj. Eleve el kell döntenünk, mire szeretnénk használni egy ilyen eszközt. A SteelSeries remekművében az a jó, hogy nem kell dönteni semmiről.

A SteelSeries H Wireless nem kevesebbre vállalkozott, mint arra, hogy kielégíti azokat is, akik profi gaming fülest keresnek, de azokat is, akik zenét hallgatnának, lehetőleg olyan minőségben, hogy attól nagyjából még az is elégedetten bólogasson, aki fülein a világ összes erősebb kategóriájú vezeték nélküli fülese landolt már.

Magát a dobozt kézhez véve is érezni már valami masszív prémium minőséget, már-már azon gondolkodsz, hogy a doboz maga szebb, mint a belsőség, de nem, a remek anyagokból készült füles és a hozzá tartozó kis fekete doboz abszolút ízléses, jól mutatnak bárhol, az asztalodra rakva, a tévé mellett, ahol csak tetszik.

És most jönnek a finomságok. A dobozka ugyanis önmagában egy akksitöltő is, így állandó jelleggel bent tarthatunk egyet a két akkumulátor közül, ami azért örvendetes, mert így sosem merül le az eszközünk. Nem kell attól tartani, hogy egy-egy komolyabb multi közben egyszer csak eltűnsz a haverok elől, miközben otthon egy Benny Hill-show-befejezést megszégyenítő rohangálásba kezdesz, miközben az elemeket, vagy az akkumulátortöltőt keresed.

A becsúsztatható mikrofon azért áll különösen közel a szívünkhöz, mert keveset használunk ilyesmit, túlságosan rontja az összképet általában, és ha nem muszáj, akkor ne lógjon már a szánk elé feleslegesen. A 7.1-es hangzásra is képes SteelSeries H szerencsére megadja a választási lehetőséget, hiszen ugyebár nem mindig játszanánk, ha már a PC-nkre kötjük a kis adóvevőjét, és bizony akkor is jól járunk, ha csak zenehallgatásra használjuk az eszközt.

Az optikai be- és kimenettel ellátott kis dobozkába gyakorlatilag bármilyen eszközt csatlakoztathatunk, így a telefontól a korrektnél több fokkal jobb lejátszókig tényleg mindent megkajál a fekete csoda, kis kijelzőjével azonnal azonosítja, mihez csatlakoztattuk, utána pedig jöhet a fülorgia. A SteelSeries H bitang jól szól. Játék közben a surround-hangzás elmebeteg jó egy ilyen wireless eszköztől, a dobozon sem véletlenül díszeleg a Dolby Pro Logic IIx embléma, és ezt a minőséget bizony filmek és zenék esetében is hallani fogod.

Bármit is tettünk ezzel a fülessel, mindig mindent a lehető legjobb minőségben hozta, szóval a kezdeti prémium érzetünk nem volt alaptalan, mindenkit a végletekig kiszolgáló darab ez, aminek ára ugyan kicsit combos (92990 Ft), de nincs olyan pontja, ami ne a tökéletességre törekedne, mind anyaghasználatban, mint ki- és bemeneti lehetőségeiben, mind pedig hangzásában a csúcskategóriát képviseli. Könnyű, szép és jól szól. Drága, de megéri. A Pixel.hu-nál meg is veheted, ha jót akarsz magadnak.

És ezt olvastad már?
Precíziós leszállást hajtott végre a SpaceX rakétája egy tengeren lebegő drónhajóra