Gyakorlatilag egy akkumulátor, rajta egy képernyővel.

Amikor meghallottuk, hogy az Energizer (jobban mondva a nevet licencelő francia Avenir Telecom) egy olyan telefon bemutatására készül, amiben 18 ezer mAh-os akksi van, sejtettük, hogy nem lesz egy szépség, de ez azért minket is váratlanul ért. Mi ugyanis valami olyasmire számítottunk, mint az Oukitel K10, ami a 11 ezer mAh-os akksijával szintén eléggé vaskos darab, na de azért mégiscsak egy telefonnak néz ki. Az Avenir viszont nem bajlódott azzal, hogy a Power Max P18K Pop egy normális telefonnak tűnjön, ami ránézésre vagy négyszer olyan vastag lett, mint egy átlagos telefon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zing Gadget (@zinggadget) által megosztott bejegyzés,

Az is igaz, hogy telefonokhoz képest vastag, de mondjuk egy minőségi walkmanhez képest nem annyira, szóval arról azért közel sincs szó, hogy az Energizer telója használhatatlan, csak hát... furcsa.

A P18K legerősebb tulajdonsága ennek megfelelően természetesen az üzemideje. Ez az Avenir szerint nagyjából egy hét, ami teljesen reálisnak tűnik. A telefon egyébként a vastagságát leszámítva nem csúnya, a 6,2 colos LCD kijelzőt csak egész vékony keret veszi körbe, a dupla szelfikamerát pedig egy kiugró modulba rejtették el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Richard Max (@richardmaxtech) által megosztott bejegyzés,

A telefon felszereltség szempontjából is teljesen rendben van, bár a procija csak MediaTek, de a 6 GB RAM, a 128 GB tárhely, a három hátlapi kamera és a gyorstöltés-funkció egy csúcskategóriás telefonban is megállná a helyét.

(Nyitókép: Чудо техники/Youtube)

És ezt olvastad már?
Egy srác számítógéppé alakította át a vécéjét, ami továbbra is rendeltetésszerűen működik