A Mercedes Sprinterből készült Brabus Business Lounge repülni ugyan nem repül, de ettől eltekintve az utasok minden szempontból úgy érezhetik magukat, mintha egy magánrepülőgépben ülnének.

A kisbuszban négy, egymással szembefordított fotelt találunk, amelyek ránézésre is drágábbak, mint egy átlagos budapesti lakás. A szemünk pedig valószínűleg nem csal, hiszen az Alcantarával és a legjobb minőségű bőrrel bevont ülések nem kizárólag azt a célt szolgálják, hogy az üzletembereknek ne a padlón ülve kelljen A-ból B-be utazniuk, de többek között masszázsfunkcióval bírnak, fűthetőek és hűthetőek, és adott esetben akár aludni is lehet bennük.

A két ülés között elhelyezett középkonzolon két kisebb, tíz colos képernyőt találunk (mármint nem mi, hanem akik meg tudják fizetni), alatta kávéfőzővel és mini hűtővel. A kocsiban emellett van minibár is, valamint ülésenként egy-egy kihúzható kis asztal.

A diszkrécióról a sötétített üveg, a még nagyobb diszkrécióról pedig az elektromosan működtethető függönyök gondoskodnak. És mert a mai üzletemberek nem a középkorban élnek, a kocsiba egy olyan kommunikációs rendszert is építettek, amelynek segítésével az utasok integrálhatják a telefonjaikat és laptopjaikat a Sprinter média központjába, amelynek tartalma ezután a 42 colos full HD LCD képernyőn is megjelenik. Érdemes tehát vigyázni a laptopon felejtett pornóval.

Bár a hosszú tengelytávú Sprinter megjelenése eléggé behatárolja a lehetőségeket, a Brabus mindent elkövetett annak érdekében, hogy a kocsi kívülről is egyedi legyen, így a Business Lounge többek között új hűtőrácsot, első lökhárítót és kipufogókat is kapott. Az ára? Azt nem mondták, mi pedig őszintén szólva belegondolni sem nagyon merünk.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon