Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hangya a tömegének az ötvenszeresét is elbírja. Nem rossz, de tudunk jobbat: kínai háromkerekű járgány, amely emeletes busz méretű rakománnyal próbál boldogulni a városi forgalomban.

A mesterséges Himalája nyomokban egy kínait is tartalmaz, aki hatalmas szakértelemmel irányítja az egész hóbelevancot, ügyet sem vetve a feje fölött magasodó életveszélyre. De mit szállít? És hogy pakolta fel? És miért ilyen rettenetesen nyugodt? – kérdések, amikkel meg kell tanulnunk együtt élni, pedig az is lehet, hogy csak bevásárlólista nélkül indult neki a Tescónak csirkefarhát-akció idején.

A kerekekre szerelt monstrum nyugodt, méltóságteljes mozgása láttán kapásból odaítélnénk neki a legbizarrabb szállítóeszköz címét is, ha nem tudnánk, mi az a frakcionáló torony, amiről a kínai járművel ellentétben még az sem derült ki, hogy mi hajtja.

A rakodóverseny kínai győzteséért amúgy nem kell aggódni: még nem hallottunk róla, hogy valakit agyonnyomott volna a polisztirolhab (ami a zsákokban van), bár ekkora mennyiséggel egy borulás sem lehet maradéktalanul örömteli élmény.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.