Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mindig utolsónak jössz ki az okmányirodából, mert az összes hölgyet magad elé engeded sorszámtól függetlenül? Az újságoshoz sem indulsz el esernyő nélkül? A maratont is sétabottal futod? Akkor mutatjuk a neked való bringát: Cykno Electric Bicycle!

A Cykno tulajdonképpen a tökéletes városi eszköz: egy töltéssel hatvan kilométert tesz meg, négy óra alatt újratölthető, és 26 kilogrammos tömegével a lépcsőzés sem okozhat vele gondot. Mi mégsem ezért szeretjük igazán, hiszen jó pár robogót tudnánk mutatni hasonló paraméterekkel, olyat viszont nem, ami a fülétől a farkáig, vagy jelen esetben a fényszórótól az ülésig tökéletesen hozza az 1910-es évek motorjainak sajátos dizájnját, amit a finom bőrborítás és a látványos kerekek tesznek tökéletessé. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Vespa óta a legmenőbb városi közlekedési eszköz született meg, aminek árusítására sem kell már sokat várnunk.

Addig is itt egy másik, szintén a századeleji motorbiciklik hangulatát idéző versenyző, amely kicsit más oldalról közelít a retrofílinghez.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.