A sufnituning általában csak megmosolyogtató, de ez konkrétan a frászt hozta ránk: az Ebayen egy olyan Porsche Cayenne-t árulnak, ami Ferrari.

Ilyenkor ugye a tisztességes autórajongó gyorsan lepörgeti magában, hogy Porsche, Jaguar, Bentley, Lamborghini, majd a sormintát felismerve diszkréten halálra rémül, annál is inkább, mert egy szabadidő-autó elméletben a Ferrarinak sem jönne rosszul, ha mindezt arcvesztés nélkül tudnák kivitelezni – szerencsére nem tudják, és nagyon reméljük, hogy ezzel ők is tisztában vannak.

A rémület tárgya viszont hála az égnek nem Maranellóból érkezett, hanem Stuttgartból, a rosso corsa alatt pedig nem Ferrari lapul, hanem egy Porsche Cayenne, amit a tulajdonosa elég tisztességesen átalakított. Végül is igaza volt, hiszen a lecserélt hűtőráccsal és fényszórókkal, a kiszélesített sárhányókkal, a gondosan odaillesztett küszöbszegélyekkel és a vadiúj motorháztetővel együtt még mindig legalább harmincmillióval olcsóbban kijött, mintha igazi Ferrarit vett volna, és azért a 370 lóerős V8-as is elég rendesen húz, ha rendesen odataposnak neki.

"Ezzel a teljesen egyedi autóval bárhol jelensz meg, minden szem azonnal rád tapad. Az emberek azt gondolják, hogy valamiféle rocksztár vagy, és azonnal fényképezni kezdenek." – szólt az Ebayről azóta már lekerült hirdetés szövege, aminek a vége egész biztosan igaz lehet, bár abban nem vagyunk biztosak, hogy a hirdető eltalálta a fényképezgetők valódi motivációját.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon