Ehhez csak az kell, hogy megfogadd a tippjeinket, és az sem hátrány, ha ezek bejönnek.

Oroszország–Szaúd-Arábia

A-Csoport; június 14; 17:00 óra 

Ha az aktuális FIFA-világranglistát nézzük, akkor a 67. helyen álló Szaúd-Arábia játszik a hazai Oroszországgal, amely 70. jelenleg – a miheztartás végett Magyarország 51. Tehát jóindulattal is két közepes válogatott találkozik, de azért nyilván nézzük a meccset. Mert ez a világbajnokság első mérkőzése, és a házigazdát azért mindig kiemelten szoktuk figyelni.

Oroszország a 2016-os Európa-bajnokságon gyengén szerepelt, egy ponttal csontsimán kiesett a csoportkörből. A vb-re selejtezőt nem kellett játsszon, mondhatni, szerencsére. A tavalyi Konföderációs Kupán az első meccsen legyőzte Új-Zélandot, majd a portugáloktól és Mexikótól is kikapott. Az előző hét meccsén egyszer sem tudott nyerni, és a legutóbbi 11-ből is csak kétszer. Vagyis az előzetes eredmények alapján nem igazán van oka optimistának lenni Oroszországnak.

Oroszország a 2016-os Eb-n az egyetlen pontját Anglia ellen szerezte

Szaúd-Arábia egy viszonylag hosszadalmas kvalifikáció után Japán mögött csoportmásodikként jutott ki a vb-re, az utolsó csoportkörben 10 meccséből hatot megnyert, háromszor kikapott, egyszer ikszelt – Japánt például otthon megverte. Az azt követő felkészülési meccseken játszott a címvédő németekkel, Olaszországgal és többek között Görögországgal. A görögöket megverte, a német–olasz kettőstől pedig csak 2–1-re kapott ki. Vagyis egyáltalán nem olyan biztos, hogy az oroszok lesimázzák az első meccset. Sőt.

Két korlátolt képességű brigád indítja tehát a világbajnokságot, Oroszországon extra nyomás is lesz. Nem gondoljuk, hogy gólgazdag, magas színvonalú meccs lesz, inkább egy hibákkal tarkított, szürke 90 percet tippelünk.

Rizikós tipp: 0–0-ás döntetlen; 7,25 odds – Fogadok
Nem rizikós tipp: Döntetlen; 4,15 odds – Fogadok


Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Tűpontos repülő térdrúgás után jött 2024 leglátványosabb KO-ja

Leesett az állunk Haaland kihagyott helyzetétől

További cikkeink a témában