Állj ki Te is természeti kincseink védelméért!

A WWF Magyarország azért dolgozik, hogy megmentse, helyreállítsa természeti értékeinket. Most, a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásával támogathatsz minket.

A WWF Magyarország csapata több mint 25 éve természetvédelemmel fekszik és kel: elmondhatjuk, hogy közös otthonunk, a Föld megóvása nekünk nem csupán a munkánk, hanem a szívügyünk, hobbink, mániánk. Rögeszménk, hogy együtt lehetséges: ha összefogunk, és mindenki hozzáteszi a maga részét, megvédhetjük ikonikus nagyragadozóinkat, életet adó vizeinket, hűs erdeinket, végtelen óceánjainkat – de ehhezz Te is kellesz!

Munkánk folytatásához, további sikerek eléréséhez a Te segítségedre is szükségünk van! Most, a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásával úgy támogathatsz minket május 22-éig, hogy az Neked nem kerül pénzbe. Kérünk, állj mellénk, hogy közös, fenntartható jövőnkért dolgozhassunk!
Sokszor nem is tudatosul bennünk, hogy Magyarország egy ökológiai paradicsom: páratlanul gazdag állat- és növényvilág mellett, messze híres tájakon, fantasztikus természetes élőhelyek között élünk.

Természetvédelmi értékeink azonban – legyenek bármilyen csodálatosak – védelemre szorulnak: ipari tevékenység, infrastruktúra-fejlesztések, jogszabályi változtatások, hiányos ismeretek, rossz szokások, és még számos veszély fenyegeti őket. Ezeken szerencsére – a legtöbb esetben – lehet változtatni.

A WWF Magyarország azért dolgozik, hogy megmentse, helyreállítsa természeti értékeinket, illetve, hogy befolyásolja azok jövőjét kijelölő jogszabályok megalkotását. Szakembereink négy fő területen aktívak:

Dogozunk azon, hogy a hazánkbó kipusztult, ám lassan visszatérni látszó nagyragadozók – a hiúz, a farkas, illetve esetenként, átutazóban a barnamedve – ismét otthonra leljenek erdeinkben.
• Erdőségeink védemében elszántan részt veszünk a jogszabáyok alakításában, mert céunk befolyásoni, hogy a természetvédemi szempontokra a születő törvények megfeelő hangsúlyt heyezzenek.

Folyóink, tavaink, ártereink megóvásáért terepi és szakmapolitikai tevékenységeket egyaránt folytatunk, hogy ezek a páratlanul értékes, a gazdaság és éghajlati viszonyok szempontjából is kiemelkedő fontosságú élőhelyek ne tűnjenek el nyomtalanul.

Elkötezetten küzdünk az éghajlatváltozás helyi hatásainak enyhítéséért, a hazai feleősségteljes, fenntartható energiagazdálkodás megteremteséért – hiszen tudjuk, a Föld, hozzánk hasonlóan, a következő generációk számára is az egyetlen otthont jelenti.

Veled együtt az elmúlt bő 25 évben számos sikert és eredményt értünk el (erről egy színes összefoglalót itt találsz), amiért ez úton is köszönjük támogatásodat! Büszkék vagyunk rá, milyen sokan álltak és állnak mellénk, hogy velünk együtt hisznek céljainkban.

Munkánk nem ért véget, millió feladat vár még ránk, aminek örömmel állunk elébe! A hazai természetvédelem számos kihívással és gyakran nehezítő körülményekkel néz szembe, éppen ezért nagyon fontos, hogy a következő 25 évben is maximális fordulaton pörögjünk.

Mi, a WWF Magyarország csapata tudjuk: az összehangolt, megfontolt, és szakmailag pengeéles stratégiák, a szilárd elköteleződés és sikeres hatásgyakorlás együttállása nélkül nem tudjuk bolygónk jelenlegi borús jövőképét megváltoztatni. Természetvédelmi szakembereink, profi adománygyűjtőink, elszánt kommunikációs szakértőink minden reggel felveszik a harcot a változásért, a belátásért, az emberek figyelméért.

Az éghajlat változása, az élőhelyek pusztulása, a Föld természeti tőkéjének kizsákmányolása ma már olyan nagy mértékű, hogy mindannyian kellünk otthonunk degradációjának megállításához. Mi biztosan elmegyünk a harc legvégéig. Te velünk tartasz? Számítunk Rád!

A WWF Magyarország Alapítvány adószáma: 18226814-2-42

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon