Motortér-világítás is lesz a legújabb McLarenben

Újabb részletet árult el készülő sportkocsijáról a McLaren. A Super Series utódja, amit nemsokára lelepleznek a genfi autószalonon, a korábbi 3,8 literes helyett 4 literes biturbó V8-ast kap, amit motortér-megvilágítás tesz még érdekesebbé.

Már nincs sok hátra a McLaren legújabb sportautójának bemutatójáig, és a Super Seres utódjának formája nem is olyan nagy titok, hiszen egy kikerült fotón mi is megmutattuk már. De a brit gyártó is folyamatosan adagolja az információkat, most például a motorról árult el néhány részletet.

Ezt a McLarent még nem is szabadna látnod

Az eddigi 3,8 literes helyét egy 4 literes biturbó V8-as veszi át, ami a hírek szerint még nagyobb teljesítményre lesz képes. Az eddigi modellek 570, 650 és 675 lóerősek voltak, ahogyan a nevük is jelezte, de az újdonság teljesítménye könnyen elérheti a 700 lóerőt is. Legalábbis a menetteljesítményei ezt sugallják. A McLarennél elárulták, hogy az új Super Series 7,8 másodperc alatt gyorsul nulláról kétszázra, ami 0,6 tizeddel jobb, mint a 650S adata, de egy tizedet még a legjobban kihegyezett 675LT-re is ráver. A negyed mérföldet 10,3 másodperc alatt tudja le.

Nagyon közelről nézve itt a legújabb McLaren

Az új 4 literes hangját is izgalmasabbnak ígérik, és ami még érdekessé teszi, az a motortér-világítás. Minden alkalommal, amikor a távirányítón megnyomod a nyitás gombot, nemcsak a belső tér, hanem a motor fényei is felkapcsolnak, a vörösen izzó világítás pedig jól jelzi, micsoda élmények várnak ezután.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon