Formás csajok bikiniben és anélkül, bazi nagy fegyverekkel. Ezek után te is várni fogod a jövő évet.

Angliában van egy olyan termék, hogy Hot Shots Calendar. Ez egy naptár, amelyben bikinis modellek kezükben fegyverekkel pózolnak. Ne keressünk nagyon mély filozófiai mondanivalót a dolog mögött, mert nincsen, itt tényleg mindössze ennyiről van szó.

Mindezek ellenére egy sikeres vállalkozásról beszélhetünk, a 2014-es naptárjukról készült beharangozót több mint 600 ezren látták. Ebben lassított felvételben nézhetjük, hogyan húzzák meg a ravaszt olyan neves angol modellek, mint Lucy Pinder, Daisy Watts és Holly Peers. Na, de sok a duma, erről lenne itt szó:

Ez volt tavaly. Idén már keresik a 2015-ös naptárhoz a modelleket, és nemrég fel is került egy friss videó újabb csajokról. A koncepció maradt: fegyverek és mellek. (És nulla agy.) Annyit hozzá kell tennünk, hogy a kalendárium karitatív célokat is szolgál: angol és amerikai veteránokat támogató szervezetekhez jut el a bevétel egy része.

Mit is mondhatnánk ezek után? Alig várjuk, hogy 2015 legyen.

Hirdesd meg ingyen eladó vagy kiadó ingatlanod az Otthontérképen! Több, mint 75.000 ingatlan! Keresd meg pár kattintással leendő otthonodat! (X)