Divatmorzsák a Szelektorból - Heti mustra

Szelektorunk gépezetébe ezen a héten is bőven került divatmorzsa, melyek közül a legjobbakat ezúttal is ajánlásba foglaltunk nektek. A héten a tendencia egy bizonyos szín felé mozdult el, így adott volt, hogy morzsáink aktuális tematikája a fekete legyen. Egyesek szerint a fekete nem is szín, mások pedig negatív jelentésekre asszociálnak egy fekete összeállítást látván. Számukra, és természetesen mindenki más számára ajánljuk a következő cikket, a most bemutatott divatproduktumok ugyanis garantáltan eloszlatnak minden – a feketével kapcsolatos – kételyt.

Burberry Mid-Length Cotton Blend Trench Coat

Az ikonikus brand egy ikonikus darabja a képen látható deréköves trench coat. A középhosszú, tehát combközépig érő kabát tökéletes pajzs lehet egy esős őszi napon, duplasoros gombolása pedig optikailag nyújtja viselője alakját, amit csak fokozni lehet a jól megkötött övvel. Ily módon nem csak szárazon, de stílusosan is érkezhetsz majd meg a munkahelyedre.

Civilist Berlin x Pointer 2012 Fall Collection

Hazánkban nem elterjedt a ’Casual Friday’, vannak viszont hétvégék, és szabadnapok, melyekre tökéletes viselet a brit gyalogsági dandár egyenruhája által ihletett Civilist Berlin kabát. A híres európai brand és a Pointer kollaborációjából született cipőket és felsőruházatot is magában foglaló kollekció a maga módján egyedülálló. A konstrukciók nem csak színükben, hanem anyaghasználatukban is hordoznak némi military jelleget, lévén velúrból, és viaszolt vászonból készültek még a cipők is. Az mindenesetre megállapítható, hogy a társas magányra vágyók számára ideálisak a kollekció darabjai, azokat viselve ugyanis bárki a városi álcázás mesterévé válhat.

Christian Louboutin Syd Shopping Bag

A luxuskategóriás cipőiről elhíresült Christian Louboutin folytatja törekvését arra nézve, hogy tetőtől talpig felöltözteti az utca emberét. Szerencsénkre. Legújabb vonalából ez a cseppet sem szokványos shopping bag hívta fel magára figyelmünket. A tonális tüskékkel díszített táska külsejével vélhetően még a legmegrögzöttebb zsebtolvajokat is elijeszti, a meglehetősen merész vörös belső ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a lehető leggyorsabban találjuk meg benne azt, amit éppen keresünk. A táska népszerűségét jelzi, hogy online forgalmazásban már nem, csak is nagykereskedőknél érhető el a darab.

Bottega Veneta Intrecciato Leather Billfold Wallet

Az intrecciato szövési technikáról híres az olasz Bottega Veneta, melynek tökéletes példája a következő pénztárca. A hétköznapi kiegészítő nem mindennapi megjelenését a különleges kézműves technikának köszönheti. Klasszikus darab, mellyel nyugodt szívvel megajándékozhatod magad.

Vans Leather Mesa Moc CA Shoes

A Vans California legújabb kollekciójában szúrtuk ki ezt a csukát, amit a klasszikus fekete és a fehér közötti kontrasztra építettek a designerek. Az eredmény hibátlanra sikeredett, a fekete bőr felsőrész, és a fehér talp közötti markáns ellentét mellett olyan apró részletekre is ügyeltek, mint a fehér öltések, mely amolyan átmenetet képeznek a jó és a rossz, a fekete és a fehér között. Tonális megjelenése inspiráló darab, amiben bárki szívesen végigrobotolna egy napot.

Múltheti Divatmorzsáink segítségével tetőtől talpig fel tudtál öltözni. Ha inspirációra vágysz, csak olvass tovább! 

 

 

 

 

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon