Tíz döbbenetesen ronda férficipő

Ellenállhatatlan a vágy szerkesztőségünk minden egyes tagjában, hogy neked, Kedves Olvasó, minden egyes írással át tudjon valamit adni. Néha csak egy apró, hasznos tipp, vagy egy hasfájdító röhögésre késztető sztori kerül elő, néha pedig hosszas elemzéssel próbáljuk bizonyítani álláspontunkat, de egyes esetekben meg kell állni egy pillanatra és rá kell csodálkozni az élet furcsaságaira. Ezúttal a férficipők között néztünk szét és szedtünk össze tíz egészen érthetetlenül ronda párt. Vigyázat, ökölcsapásokkal támadunk az esztétikai érzékedre!

Timberland Field Boot Supreme

A Timberland egy olyan márka, amit alapesetben jó szívvel ajánl az ember. Remek a minősége, a cipő kézbevételekor már megvan az az érzés, mint amit egy harmincéves G-osztályos Mercedesben ülve érzünk: ezt még az örökkévalóságnak tervezték. Amikor viszont a New York-i Supreme dolgozói a kezükbe vették ezt a túrabakancsot, akkor kellett volna pálcával odavágni. A céljuk az volt, hogy némi módosítással az utcai környezetbe is passzoljon a cipő. Ez egy elég tág kategória, és lehet, hogy a világ valamely pontján nem lógnánk ki az utcaképből rózsaszín leopárdmintával a bokánkon, de egyértelmű, hogy ez a lábbeli inkább rondább lett, mint szebb.

Rick Owens Wedge Zipped Boots

Rick Owens ruhái távolról szemlélve érdekesek, sötét hangulatú, androgün jelmezek, egyértelműen nem a hétköznapok kelléktárát hivatottak bővíteni, nade ez a csizma inkább hasonlít egy kentaur patájához, mint cipőhöz. És nem tudom, melyik férfi az, aki valaha is egy félig ember, félig ló testű lény akart lenni; mi nem ismerünk ilyet.

Reebok Ice Creams

A Reebok kifejezetten drága és még annál is csúnyább Ice Creams vonalán semmi sem stimmelt. Aránytalan forma és borzalmas színkombinációk jellemzik a néhány évvel ezelőtt kiadott, gördeszkázásra szánt cipőket. Feltehetőleg még az egyik legnehezebb deszkás trükknek tartott 360 flip beadása sem vívná ki a többi göris tiszteletét, ha valaki tényleg ebben ment volna ki a skateparkba egyet csapatni.

Nike Air Max Safari Pack

A szomorú elcsúfítás egy újabb példáját látjuk a Nike-tól, ahol voltak olyan munkatársak, akik tényleg elhitték, hogy az egyébként remek Air Max sorozatnak szüksége van egy kis állatszőrt idéző mintára. Ez jelentené a tervezői kreativitás végét?

Jeremy Scott Wings Leather Sneaker

Jeremy Scott életműve sem az esztétikumról szól, ő az, aki görbe tükröt tart a divatvilág elé, ezért egy csúnyacipő-listán feltétlenül ott a helye valamelyik kreációjának. Erre a szárnyas, színes, mintás magasszárú cipőre esett a választás, de igazából ha csukott szemmel rábökünk a webshopra, jó eséllyel hasonló rondaságú darabot sikerül kilőnünk. Scott listánk Jolly Jokere.

Ugg Mens Classic Short Boot

Az ilyen UGG csizmák állítólag jól szellőznek és nagyon melegek, de inkább fagyjon le a férfi lába, mint hogy ilyenbe bújjon. Borzalmas mellékterméke a divatnak ez a formátlan csizma, ami kizárólag Ausztrália bosszújaként értelmezhető a világ felé. Vagy csak egy rossz vicc.

Buffalo Classic

Számomra egészen hihetetlen, hogy a kilencvenes évek egyik legborzasztóbb darabját, a Buffalo bakancsát még mindig lehet kapni. Űrpata, traktorcipő, holdjáró: ez csak néhány a szerencsétlen cipőre aggatott gúnynevek közül, amelyet mintha kizárólag feszülős Agressor pólóval és nonfiguratív mintás farmerral hordott volna a másodvonalbeli német technóra bulizó fiatalság. Egy letűnt kor értelmezhetetlen emléke.

Adidas x Opening Ceremony OC Dress Rubber Shoe

Nem irigylem az oki-ni webshop személyzetének azon tagját, akinek meg kellett fogalmazni valamit erről a lábbeliről. Hány álmatlan éjszakát okozhatott ez a bizarr Adidas cipő az átlátszó piros gumi felsőrésszel, aminek a formája csak nyomokban emlékeztet a klasszikus derby cipőre és amiről lesüt, hogy a láb az oldalt látható lyukak ellenére a lélegzésnek búcsút inthet?

Burberry Brogues

A Burberry egy ikonikus angol brand, talán az egyik legmenőbb luxusmárka, de néha még ők is mellényúlnak. Akármennyire is tudtatos ezen a különben szép felsőrésszel megáldott cipőn a vastag talp, egyszerűen csúf lett az összhatás. Aránytalan - ez épp elég arra, hogy felkerüljön listánkra.

Nike Gladiator Szandál

A Nike szandált hivatalos forrásból szerencsére már nem lehet kapni, de álljon itt egy újabb rossz példaként. Gondoljatok csak bele, ahogy a lábujjaitok folyamatosan kikandikálnak ebből a pántos iszonyatból. Állítólag uniszex, szóval inkább maradjon meg a csajoknak - vagy inkább nekik se?

További TOP 10-es cikkekhez erre tovább!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon