Szelektorunk gépezetébe ezen a héten is bőven került divatmorzsa, melyek közül a legjobbakat ezúttal is ajánlásba foglaltunk nektek. A héten a tendencia egy bizonyos szín felé mozdult el, így adott volt, hogy morzsáink aktuális tematikája a fekete legyen. Egyesek szerint a fekete nem is szín, mások pedig negatív jelentésekre asszociálnak egy fekete összeállítást látván. Számukra, és természetesen mindenki más számára ajánljuk a következő cikket, a most bemutatott divatproduktumok ugyanis garantáltan eloszlatnak minden – a feketével kapcsolatos – kételyt. Burberry Mid-Length Cotton Blend Trench Coat

Az ikonikus brand egy ikonikus darabja a képen látható deréköves trench coat. A középhosszú, tehát combközépig érő kabát tökéletes pajzs lehet egy esős őszi napon, duplasoros gombolása pedig optikailag nyújtja viselője alakját, amit csak fokozni lehet a jól megkötött övvel. Ily módon nem csak szárazon, de stílusosan is érkezhetsz majd meg a munkahelyedre.

Civilist Berlin x Pointer 2012 Fall Collection

Hazánkban nem elterjedt a ’Casual Friday’, vannak viszont hétvégék, és szabadnapok, melyekre tökéletes viselet a brit gyalogsági dandár egyenruhája által ihletett Civilist Berlin kabát. A híres európai brand és a Pointer kollaborációjából született cipőket és felsőruházatot is magában foglaló kollekció a maga módján egyedülálló. A konstrukciók nem csak színükben, hanem anyaghasználatukban is hordoznak némi military jelleget, lévén velúrból, és viaszolt vászonból készültek még a cipők is. Az mindenesetre megállapítható, hogy a társas magányra vágyók számára ideálisak a kollekció darabjai, azokat viselve ugyanis bárki a városi álcázás mesterévé válhat.

Christian Louboutin Syd Shopping Bag

A luxuskategóriás cipőiről elhíresült Christian Louboutin folytatja törekvését arra nézve, hogy tetőtől talpig felöltözteti az utca emberét. Szerencsénkre. Legújabb vonalából ez a cseppet sem szokványos shopping bag hívta fel magára figyelmünket. A tonális tüskékkel díszített táska külsejével vélhetően még a legmegrögzöttebb zsebtolvajokat is elijeszti, a meglehetősen merész vörös belső ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a lehető leggyorsabban találjuk meg benne azt, amit éppen keresünk. A táska népszerűségét jelzi, hogy online forgalmazásban már nem, csak is nagykereskedőknél érhető el a darab.

Bottega Veneta Intrecciato Leather Billfold Wallet

Az intrecciato szövési technikáról híres az olasz Bottega Veneta, melynek tökéletes példája a következő pénztárca. A hétköznapi kiegészítő nem mindennapi megjelenését a különleges kézműves technikának köszönheti. Klasszikus darab, mellyel nyugodt szívvel megajándékozhatod magad.

Vans Leather Mesa Moc CA Shoes

A Vans California legújabb kollekciójában szúrtuk ki ezt a csukát, amit a klasszikus fekete és a fehér közötti kontrasztra építettek a designerek. Az eredmény hibátlanra sikeredett, a fekete bőr felsőrész, és a fehér talp közötti markáns ellentét mellett olyan apró részletekre is ügyeltek, mint a fehér öltések, mely amolyan átmenetet képeznek a jó és a rossz, a fekete és a fehér között. Tonális megjelenése inspiráló darab, amiben bárki szívesen végigrobotolna egy napot.

Múltheti Divatmorzsáink segítségével tetőtől talpig fel tudtál öltözni. Ha inspirációra vágysz, csak olvass tovább! 

 

 

 

 

Kulcsrakész napelem rendszer már 1 200 000 Ft-tól! Kérjen ajánlatot! (X)