A mangó csodás gyümölcs: intenzív, aromás vitaminbomba, amit koktéloktól kezdve friss salátákon át a chutneykig ezerféle módon fogyaszthatunk. De hogyan kell az ovális, tojásdad alakú gyümölcsöt úgy felvágni, hogy egy forgács se vesszen kárba és te se metéld le a kezedet közben? Szerencsére van egy tizenöt másodperces videónk, amiből elsajátíthatod a trükköt.

Tehát a szertartás lényege annyi, hogy három darabra kell vágni, majd a két ovális részt egy pohár szélén finoman lehúzni (ahelyett, hogy késsel próbálnánk kimarcangolni a félgömbből a mangódarabokat). Cseles. Nagyon cseles.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Egyre kisebbek a madarak, az agyuk viszont egyre nagyobb

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés