Így készül egy díjnyertes kubai szendvics

A Cubano is kubai találmány, éppen úgy mint a Cuba libre, és bármikor inkább egy Cubano, mint tíz Cuba Libre. Igen, ennyire jó.

Az El Cochinito egy 30 éves étterem Los Angelesben, amelynek már a floridai West Palm Beachen is van egy egységük. Tavaly megnyertek egy floridai szendvicsversenyt, úgyhogy a náluk készülő Cubano garantáltan atom.

Az első legfontosabb a pác, amibe a lapockát legalább 12 órára be kell áztatni, majd jön egy újabb kence. Az első pác narancslé, víz, rizsecet, só, fokhagyma, barnacukor, zöldfűszerek és babérlevél keverékéből áll, a második marinád: olivaolaj, citromlé, limelé, oregánó, koriander, menta, fokhagyma, és frissen őrölt bors. Két órás pihenést követően jöhet a sütés, és meg is van a Cubano lelke. Jöhet a szendvics összeállítása: vaj, mustár, svájci sajt, sonka, és persze az omlós sült malachusi.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon