Szerintünk nem fogja megverni népszerűségben a húsgolyókat.

A Space10 nevű koppenhágai laborban az IKEA már egy ideje kísérletezik azon, hogy egy olyan burgert alkossanak, amelynek a húspogácsája rovarokból készült. A svéd mammutvállalattól nem idegen a kísérletezés és az újítás, 2015-ben már előrukkoltak a népszerű KIEA-húsgolyó vega változatával.

A hírek szerint a rovar burger sosem fog a vásárlók elé kerülni, a cég célja csupán annyi, hogy „új és izgalmas ételekkel kísérletezzenek, amelyek egészségesek, és egyszerre jók az embereknek és a bolygónak".

Sajnálod, hogy nem kóstolhatod meg az IKEA rovar burgert?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Négy gamer eszköz, amivel igazán teljes lehet a játékélmény

Milyen borospoharak léteznek, és melyikből mit igyunk? Mutatjuk, hogy miért nem mindegy!

Mutatunk egy őszi fesztivált, ami az újbort és a libás ételeket ünnepli

További cikkeink a témában
Megfogni a jövő építőit – Bálint Attila-interjú
Hirdetés