Mivel a legtöbbünk nem a tyúk alól szedi ki a tökéletesen friss tojást, ennek a kis trükknek nagy hasznát vehetjük, ha például buggyantott tojást készítünk.

Tudományosak leszünk. Ahogy múlik az idő, és a tojás egyre kevésbé friss, a fehérje egyre vizesebb állagú lesz. Ez nyilvánvalóan nem tesz jót a végeredménynek, ezért érdemes megszabadulni tőle. A megoldás pofonegyszerű: fogjunk egy szűrőt, és finoman tegyük bele a tojást, birizgáljuk meg az ujjunkkal, ahogy a videóban látjuk, és hagyjuk lecsepegni. Így úgymond egy sűrűbb szubsztancia marad a szűrőben, és finomabb buggyantott tojást kapunk a végén. Ennek elkészítését már tárgyaltuk korábban, de az biztos, hogy ezzel a lépéssel alaposan feljavíthatjuk a minőséget, függetlenül attól, hogy mennyire friss a tojásunk. Mivel a legtöbbünk nem a tyúk alól szedi ki a tökéletesen friss tojást, ennek a kis trükknek nagy hasznát vehetjük.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Chloéval csápolnánk végig a Kylie Minogue-koncertet a Szigeten

További cikkeink a témában
Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat
Hirdetés